Sportski vikend

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine gostovali su u Zagrebu kod vodeće momčadi, PPD Zagreb, i doživjeli visoki poraz od 43:22. Moslavina je s 2 boda na posljednjem 8. mjestu tablice Paket24 Premijer hrvatske rukometne lige, Grupa B. Zbog loših je rezultata na početku ove sezone trener Hrvoje Cikoja podino ostavku. Već u srijedu, 26. listopada, Moslavinu očekuje utakmica na domaćem parketu protiv Sesveta.

          Nogometaši kutinske Moslavine su na domaćem terenu pobijedili momčad Topuskog s 3:0. Moslavina je trenutno s 18 bodova na 5. mjestu tablice 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine gostovali su u Dugom Selu. Juniori su pobijedili s 1:3 dok su kadeti izgubili s 5:0.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Vatrogasac je na Husainu pobijedio Jelengrad s 3:2. U Glini su Banovac i Moslavac iz Popovače odigrali neriješeno, 1:1. U Budaševu je BSK pobijedio Sokol iz Velike Ludine s 2:0. U Voloderu je Voloder s 4:1 bio bolji od Sokola iz Rajića. Na tablici s 22 boda vodi Radnik iz Majura.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u Kutini je Matija Gubec porazio Dinamo iz Jamarica sa 6:0 dok su Lokomotiva i Mladost iz Repušnice odigrali neriješeno, 0:0. U Međuriću je Metalac s visokih 18:0 bio bolji od Garića iz Ilove. U Donjoj Gračenici je Moslavina porazila Naftaplin iz Strušca 1:0. U Potoku je Sloga bila bolja od Strijelca iz Banove Jaruge 2:0. U Šartovcu je Šartovac s 8:1 pobijedio Mladost iz Gornje Gračenice. Na tablici vodi kutinska Lokomotiva s 23 boda.