Započeli Dani općine i Miholja u Velikoj Ludini

10. memorijalnim kupom „Branko Milošević“ započela je proslava Dana općine i Miholja u Velikoj Ludini.

Spomenuti kup održan je proteklog vikenda u organizaciji ŠRU Šaran na jezeru Hangar, a okupljene ekipe uhvatile su 27 riba ukupne težine 97kg. 3. mjesto je zauzela ekipa CT „A JE TO“ sa ulovljenih 11.90kg, 2. mjesto je zauzela ekipa CT „BIG BUDHA“ sa ulovljenih 17.40 kg, a  1. mjesto je zauzela ekipa CT „BUNCEKI“ sa ulovljenih 35.475 kg ribe. Najveću ribu je ulovio Ivan Matijević, a najmanju Anto Matijević.

„Hvala svim sudionicima na korektnoj brobi, te hvala  Općini Velika Ludina što nas je popratila u organizaciji ovog natjecanja, kao i predsjedniku Općinskog vijeća Vjekoslavu Kamenšćaku koji je sudjelovao u dodjeli pehara nagrađenim ekipama.“ – poručuju iz ŠRU Šaran.

Podsjetimo, nakon deset godina Općina Velika Ludina svoj će Dan ponovno slaviti 29. rujna – povodom zaštitnika župe sv. Mihaela Arkanđela. Tom prigodom uz pomoć mjesnih udruga, ustanova i pojedinaca pripremljen je bogat program koji će se održavati sve do kraja rujna.

Uz zabavni program koji će biti upriličen 23. i 24. rujna, a čije će središte biti koncerti Ivana Zaka i Srebrnih krila, bit će i mnoštvo ostalih kulturnih, sakralnih i sportskih sadržaja, među kojima će ponovno biti i biciklijada, ali i manifestacija „Jabuka crvenika“ kojom će ovog petka, 2. rujna, s početkom u 14 sati biti simbolično otvorena nova sezona berbe jabuka na velikoludinskom području.