Započela “Sunčana strana grada”

Turistička zajednica Grada Popovače u suradnji s brojnim partnerima i ove je godine pripremila bogat program „Sunčane strane grada“.

Prvi ovogodišnji susret započeo je jučer pričaonicom “O zmaju koji je volio cvijeće”, potom je uslijedila i kreativna radionica izrade biljnog i životinjskog svijeta s livade, a koje je vodila ravnateljica Knjižnice i čitaonice Ivana Vlašić.

Veliki broj mališana uživao je u priči, ali i zanimljivom načinu na koji im je ona, baš kao i važnost čitanja, prezentirana. Naime, djeci su bile dostupne i brojne slikovnice koje su mogli izabrati na drvu.

Aktivnosti kojom je otvorena ovogodišnja „Sunčana strana grada“ nazočili su i predstavnici Grada, gradonačelnik Josip Mišković te njegov zamjenik Lovro Miklaužić, kao i predstavnice Turističke zajednice.

„Sunčana strana grada“ nastavlja se već danas, u 18 sati u organizaciji centra Ena održat će se radionica za podršku i napredak djece i roditelja, a u 19 sati predavanje i radionica s temama „Važnost vježbe za starije“ i „Uređenje vrta“ u organizaiciji Udruge KAS.

Podsjetimo, sadržaji koji se organiziraju za vrijeme trajanja ove manifestacije prije svega su usmjereni na djecu, no, niti odrasli neće ostati bez kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, a o čemu se više može pročitati na stranicama Turističke zajednice i Grada Popovače.