Poziv za ispunjavanje online upitnika

LAG Moslavina poziva sve zainteresirane za pomoć u provedbi empirijskog istraživanja u okviru doktorske disertacije čija tema obuhvaća područja PP Lonjsko polje, PP Žumberak – Samoborsko gorje i PP Papuk.

Podaci u okviru empirijskog istraživanja se prikupljaju putem online anketnog upitnika, kako bi se došlo do aktualnih posjetitelja koji su neki od promatranih parkova prirode posjetili do unazad godinu dana.

Anketni upitnik je usmjeren na ispitivanje stavova, razmišljanja i percepcije posjetitelja u parkovima prirode. Kao takav, sastavni je dio empirijskog istraživanja u okviru doktorske disertacije „Održivost turizma parkova prirode optimalnim umrežavanjem i korištenjem resursa“.

Anketni upitnik je u potpunosti anoniman, a odgovori i rezultati istog isključivo se koriste u navedene svrhe. Sastoji se od 34 pitanja koja ne zahtijevaju nikakve osobne i osjetljive informacije od ispitanika, a za ispunjavanje je potrebno do 10 minuta.

Poveznica na online anketni upitnik:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdg4R1JAlFJ414KasKQR90ROVhktKLy0-swBiN8-6a6xFYog/viewform

„Zahvaljujemo svima na izdvojenom vremenu i doprinosu održivom turizmu u parkovima prirode.” – poručuju iz LAG-a Moslavina.