Nogomet i kreativa oduševili mališane u Popovači

Treći susret u okviru „Sunčane strane grada“ na Trgu II u Popovači okupio je velik broj mališana koji su uz trenera Andriju Rička i njegove pomoćnike naučili osnovne nogometne radnje te se odlično zabavili prolazeći zadani poligon, a potom i igrajući nogomet. Paralelno nogometnoj radionici održana je i kreativna, a polaznici su uz pomoć voditeljica iz Turističke zajednice bojali likove iz animiranih filmova.

U sklopu „Sunčane strane grada“, večeras s početkom u 19 sati održat će se promocija slikovnica knjižničarke OŽ Zorke Sever Dragane Čubrilo. Promocija pod nazivom ” Pas – čovjekov najbolji prijatelj” promovirat će dvije slikovnice; Lola, crni pas i Quilla, cane corso. Obje slikovnice kao glavne likove imaju pse i uče pravilnom postupanju sa psima.

Promocija se održava u organizaciji Knjižnice i čitaonice Popovača na Trgu II. Svi okupljeni, osim što će moći nešto čuti o slikovnicama, upoznat će i četveronožne ljubimce gostiju.

Sutra će na programu ove ljetne manifestacije biti kinoprojekcije na otvorenom. U 20:30h za djecu će se prikazivati „Psići u ophodnji“, a od 22h za odrasle „Ljubav pod maslinom“.