4. godine Klik Para u Kutini

U povodu svojeg četverogodišnjeg poslovanja u Kutini, ali i proslave Sv. Petra u tvrtki Klik Par u Kutini organizirano je druženje zaposlenika tvrtke, poslovnih partnera i svih koji doprinose uspješnom radu ove tvrtke. Tvrtka Garbellotto osnovana je 2000. godine u Italiji, a 2018. godine otvorili su proizvodnju u Kutini u kojoj trenutno imaju 20ak zaposlenih.

„U Kutini obilježavamo 4. obljetnicu otkako smo otvorili pogon u Kutini. U tom periodu poduplali smo proizvodnju naših bačvi i proširili poslovanje, a u budućnosti planiramo proširiti još i više naše proizvodne kapacitete. Ovim putem zahvaljujemo se RH, SMŽ i Gradu Kutini na potpori koju su nam iskazali prilikom otvaranja ovog pogona u Kutini te se nadam i dalje uspješnoj suradnji“, rekao je Piero Garbellotto, osnivač tvrtke.

Podršku radu tvrtke iskazao je i gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić rekavši kako ga raduje uspjeh svih poduzetnika u Kutini, a naročito onih koji proširuju svoje poslovanje i nastoje povećati broj zaposlenih te utječu na poboljšanje kvalitete života u samom gradu. „Poduzetništvo i gospodarstvo okosnice su razvoja društva. Ovim putem želim čestitati vodstvu tvrtke i zaželjeti im još puno uspjeha u poslovnoj, ali i drugim sferama života“, poručio je gradonačelnik Babić.