Udruga OSI Kutina uključena u zajednicu

Udruga OSI Kutina uspješno je privela kraju drugu godinu projekta „OSI uključeni u zajednici“. Projekt je financran iz Programa „Razvoja i širenja socijalnih usluga koje provode organicacije civilnog društva“ kojeg provodi Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.
14 članova Udruge OSI uključeno je u ovaj program. Oni su dva puta tjedno dolazili na kreativne i sportske radionice. Cilj je uključivanje članova Udruge OSI u život lokalne zajednice. Na kraju druge godine provedbe projekta polaznici radionica pripremali su se za predstavljanje na manifestaciji Kutinsko Petrovo što će biti održana 29. lipnja u Kutini.
U Udruzi OSI Kutina zahvalni su ministarstvu što su podržali njihov projekt te su zadovoljni i rezultatima provedbe projekta, jer je ostvaren glavni cilj projekta socijalizacija i uključenost osoba s invaliditetom u zajednici.
Vrijednost je projekta 200 tisuća kuna, a odmah po završetku druge godine provedbe projekta započela je provedba programa za treću godinu projekta.