RK Moslavina izborila ostanak u Premijer ligi

Rukometaši kutinske Moslavine pobjedom nad RK Karlovac osvojili 5. mjesto Premijer lige za ostanak i izborili nastup u Premijer ligi i slijedeće sezone !

Subotnja večer dugo će se pamtiti među poklonicima RK Moslavina. U predivnoj atmosferi ,pred gotovo punom dvoranom,RK Moslavina je u odlučujućoj utakmici pokazala veliku želju i hrabro odigrala najvažniju utakmicu sezone. RK Karlovac je i drugi puta nadigran.                                                                                                  Bila je to prava „ratnička“ utakmica,prepuna  lijepih akcija koje su mnogobrojnu kutinsku publiku i navijače „Gerile“ više puta dizale na noge radi ovacija domaćim igračima. Kraj utakmice cijela je dvorana dočekala na nogama i dugotrajnim pljeskom nagradila domaće rukometaše za sav trud i izvedbe koje su pokazali ove sezone u Premijer Ligi.

Velike pohvale idu cijeloj ekipi i stručnom stožeru,a posebno vrijedi istaknuti sjajne izvedbe Vozaba i Kligla sa po 9 pogodaka,Crnojevića sa 4 , Vučelića(2), Horvata (1) , Slukana , Mihaljevića(3) ,Mudrinjaka(14 obrana) , Lukesa, Šušnju(2), Mrkalja, Frdelju, Vidoša, Masneca,Kristića i Daničića.

Nakon zadnjeg kola poznato je da Ligu napuštaju RK Dubrovnik i RK Spačva, a u dodatne kvalifikacije za popunu Premijer Lige idu RK Umag i RK Karlovac.