Rezultati nogometnih utakmica

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Novskoj kod Libertasa i pobijedili s 0:6. Moslavina je i dalje s 50 bodova na 3. mjestu tablice 4. hrvatske nogometne lige, Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine bili su domaćini na gradskom stadionu u Kutini vršnjacima iz Sesvetskog Kraljevca. Juniori su izgubili sa 0:2, a kadeti pobijedili sa 3:1.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi TŠK iz Topolovca je s visokih 11:0 porazio Voloder. U Popovači je Moslavac s 2:1 bio bolji od Dinama iz Odre. Na Husainu je Vatrogasac s 1:4 izgubio od Sloge iz Jazavice. U Majuru je Radnik s 9:3 pobijedio Sokola iz Velike Ludine i preuzeo vodstvo na tablici. Momčad Jelengrada iz Gornje Jelenske je bila slobodna. Na tablici vodi Radnik s 51 bodom, a prati ga BSK iz Budaševa s bodom manje.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u Kutini su Matija Gubec i Mladost iz Repušnice odigrali neriješeno, 3:3. U Ilovi je Garić izgubio od Sloge iz Potoka s 0:6. U Jamaricama je Dinamo s 0:7 poražen od kutinske Lokomotive. Šartovac je izgubio od Ekonomika iz Donje Vlahiničke s 1:4. U Strušcu je Naftaplin poražen s 0:2 od Moslavine iz Donje Gračenice. U Međuriću je Metalac s 11:0 bio bolji od Strijelca iz Banove Jaruge. U Osekovu je Dinamo izgubio od Mladosti iz Gornje Gračenice s 2:5. Na tablici vodi Mladost iz Gornje Gračenice s 55 bodova, prati je Ekonomik s bodom manje. (I. G.)