Rezultati nogometnih utakmica

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova s kutinskog područja.
Nogometaši kutinske Moslavine, nakon serije pobjeda, na gradskom su stadionu u Kutini pretrpjeli poraz od momčadi Zeline iz Svetog Ivan Zeline, 0:2. Moslavina je i dalje sa 47 bodova na 3. mjestu ljestvice 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine gostovali su u Bistri kod istoimene momčadi. Juniori su pobijedili s 1:3, a kadeti s 0:1.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u Velikoj Ludini su Sokol i BSK iz Budaševa odigrali neriješeno, 3:3. Neriješeno je bio i u Odri gdje su Dinamo i Vatrogasac susret okončali rezultatom, 2:2. Na svom novom igralištu Voloder je pretrpio poraz od Moslavca iz Popovače, 1:4. U Gornjoj Jelenskoj je susret Jelengrada i TŠK iz Topolovca završio neriješeno, 2:2. Na tablici vodi BSK s 49 bodova, prati ga Radnik iz Majura s bodom manje.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Moslavina je u Donjoj Gračenici odigrala neriješeno, 2:2, s Metalcem iz Međurića. U Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik je sa 4:1 pobijedio Matiju Gupca iz Kutine. U Kutini je Lokomotiva sa 3:0 bila bolja od Šartovca. U Gornjoj Gračenici Mladost je s visokih 7:0 bila bolja od Garića iz Ilove. U Repušnici je utakmica između Mladosti i Naftaplina iz Strušca završila neriješeno, 2:2. Sloga je u Potoku s 5:1 porazila Dinamo iz Jamarica. U Banovoj Jarugi je Strijelac sa 7:2 bio bolji od Dinama iz Osekova. Na tablici vodi Mladost iz Gornje Gračenica sa 52 boda, prati ju Lokomotiva s bodom manje.