Raspored vađenja krvi za specijalističke laboratorijske pretrage u OB Sisak

Od prošlog mjeseca u Popovači je jednom tjedno organizirana usluga vađenja krvi za specijalističke laboratorijske pretrage u OB Sisak.

Uslugu vađenja krvi i transporta uzoraka u Sisak vrši zaposlenica OB Sisak Ivana Marković u prostoru nekadašnjeg laboratorija na 1. katu Doma zdravlja, prema unaprijed definiranom mjesečnom rasporedu,  temeljem izdanih e- uputnica.

Za mjesec svibanj uzimanje uzoraka krvi održat će se u četvrtak 5. svibnja, potom u četvrtak 12. svibnja, u srijedu 18. svibnja te u utorak 24. svibnja u vremenu od 7 do 9 sati.

„Kontinuirano nastojimo povećati razinu zdravstvene zaštite na području Grada Popovače gdje god je to moguće. Ovu inicijativu pokrenuli smo kako bi naši sugrađani, a prije svega radi se o onkološkim pacijentima, trudnicama ili osobama koje boluju od kroničnih bolesti, osigurali da zbog uzimanja uzoraka za specijalističke laboratorijske pretrage koje je moguće obraditi isključivo u laboratoriju Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak, više ne moraju putovati u Sisak što mnogima od njih doista predstavlja problem“- ističe gradonačelnik Josip Mišković.