DVD Donja Gračenica izabrao novo vodstvo

Dobrovoljno vatrogasno društvo Donja Gračenica održalo je izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo vodstvo Društva.

Za predsjednika DVD-a izabran je Marijan Behin, za zamjenika predsjednika Marijan Topolski, zapovjednika Daniel Starčić, dok je tajnicom imenovana Jasminka Behin. Navedeni članovi upravnog odbora i zapovjedništva imenovani su i kao delegati koji će Društvo u nadolazećem mandatnom razdoblju predstavljati u gradskoj Vatrogasnoj zajednici.

Poželjevši im uspješan rad, uz ostale članove DVD-a Donja Gračenica čestitke su im uputili gradonačelnik Josip Mišković kao i tajnik Vatrogasne zajednice Grada Popovače Dražen Kocet naglasivši ovom prilikom tradiciju iznimno uspješnih rezultata ovog DVD-a na natjecanjima.

Predstavljajući izvješće o radu u protekloj godini, na skupštini je istaknuto da su članovi operativne ekipe DVD-a Donja Gračenica izašli na 46 intervencija. Kada je riječ o natjecanjima, među brojnim uspješnim rezultatima ističe se sudjelovanje na državnom takmičenju u Varaždinu na kojem se muška B ekipa plasirala na Vatrogasnu olimpijadu koja se održava ove godine u Sloveniji. „Ekipe djece i mladeži izborile su odlične rezultate na županijskom natjecanju u Desnom Trebarjevu. Aktualni smo prvaci Županije u tri kategorije te pohvaljujem ovom prilikom njihove voditelje“- istaknuo je dosadašnji predsjednik DVD-a Božidar Šuto te podsjetio kako je DVD Donja Gračenica, javivši se na Natječaj MUP-a za sva društva čija je oprema oštećena prilikom angažmana u sanaciji nakon potresa, ostvarila sredstva u iznosu od 386.000 kuna namijenjena za nabavu nove opreme.