Sportski rezultati

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine na domaćem su parketu Sportskog centra u Kutini poraženi od Spačve iz Vinkovaca s 30:31. Moslavina je i dalje s 18 bodova na 5. mjestu prvenstvene tablice Paket24 Premijer rukometne lige, Liga za ostanak. Iduće subote, 30. travnja, Moslavina gostuje u Samoboru kod momčadi Rudara.
Nogometaši kutinske Moslavine na Gradskom stadionu u Kutini porazili su goste, momčad Topuskog, s 2:1. Moslavina je trenutno sa 44 boda na 3. mjestu 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine gostovali su u Zagrebu kod momčadi Ponikve. Juniori su izgubili sa 4:0, a kadeti su pobijedili sa 1:2.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Sokol je u Velikoj Ludini porazio Sunjski sa 4:3. Voloder je izgubio od Radnika iz Majura sa 2:4. U Gornjoj Jelenskoj Jelengrad i Vatrogasac iz Husaina odigrali su neriješeno, 2:2. Moslavac iz Popovače bio je slobodan. Na tablici vodi BSK iz Budaševa sa 45 bodova.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u Donjoj Vlahiničkoj je Ekonomik porazio Metalca iz Međurića s 1:0. U Kutini je Lokomotiva sa 4:0 bila bolja od Naftaplina iz Strušca. U Donjoj Gračenici je Moslavina s 2:0 pobijedila Dinama iz Osekova. U Repušnici je Mladost s 5:2 bila bolja od Strijelca iz Banove Jaruge. U Gornjoj Gračenici je Mladost s 2:3 izgubila od Šartovca. U Ilovi je Garić s 5:3 pobijedio Dinama iz Jamarica. Na tablici vodi Mladost iz Gornje Gračenice.