Sportski rezultati

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Donosimo rezultate moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine gostovali su u Zagrebu kod Dubrave i izgubili rezultatom 36:29. Moslavina s 18 bodova zauzima 4. mjesto na tablici Paket24 Premijer rukometne lige, Lige za ostanak. Iduću utakmicu Moslavina igra u subotu, 23. travnja, kada u Kutini gostuje momčad Spačve iz Vinkovaca.
Nogometaši kutinske Moslavine na domaćem su terenu s visokih 7:0 pobijedili momčad Stupnika. Moslavina s 38 bodova zauzima 4. mjesto na tablici 4. hrvatske nogometne lige, Središte Zagreb. Iduću utakmicu Moslavina igra u subotu, 16. travnja, u Rugvici protiv momčadi Sava 1976. Juniori i kadeti Moslavine gostovali su u Zagrebu kod momčadi Ravnice. Obje utakmice završile su pobjedom Ravnica od 1:0. Iduću utakmicu igraju u Kutini protiv momčadi Španskog iz Zagreba.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u Topolovcu je TŠK pobijedio Moslavca iz Popovače sa 4:0. Voloder je s 3:0 pobijedio Frankopana iz Galdova dok je u Gornjoj Jelenskoj Jelengrad s visokih 0:10 poražen od BSK iz Budaševa koji sa 41 bodom vodi na tablici. Iduće se utakmice zbog blagdana Uskrsa igraju na uskrsni ponedjeljak, 18. travnja.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Mladost je u Gornjoj Gračenici porazila Naftaplin iz Strušca sa 2:0. U Donjoj Vlahiničkoj je Ekonomik sa 7:0 bio bolji od Moslavine iz Donje Gračenice. U Ilovi je domaći Garić poražen sa 0:7 od Matije Gupca iz Kutine. U Jamaricama je Dinamo sa 2:7 izgubio od Šartovca. U Potoku je Sloga sa 4:3 bila bolja od Metalca iz Međurića. U Repušnici su Mladost i Dinamo iz Osekova igrali neriješeno, 0:0. Na tablici sa 43 boda vodi Mladost iz Gornje Gračenice. Iduće kolo se zbog Uskrsa igra dan ranije, u subotu, 16. travnja.