Nogometni rezultati

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova s kutinskog područja. Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Rugvici i porazili domaću Savu 1976 s 0:3. Nakon serije pobjeda Moslavina je sa 41 bodom izbila na 3. mjesto 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine su na domaćem terenu igrali protiv momčadi Španskog iz Zagreba. Juniori su izgubili rezultatom 2:4, a kadeti su pobijedili sa 3:1. Idućeg vikenda Moslavina igra na domaćem terenu protiv Topuskog, a juniori i kadeti gostuju u Zagrebu protiv momčadi Ponikve.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Radnik je u Majuru s 5:2 pobijedio Jelengrad iz Gornje Jelenske. U Budaševu je BSK sa 3:0 bio bolji od Volodera. U Sisku su Metalac i Sokol iz Velike Ludine odigrali neriješeno 6:6. Na Husainu je Vatrogasac sa 0:2 izgubio od TŠK iz Topolovca. Moslavac iz Popovače bio je slobodan. Na tablici sa 44 boda vodi BSK.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Šartovac je sa 4:1 pobijedio Garića iz Ilove. U Kutini je Matija Gubec s 3:5 izgubio od Mladosti iz Gornje Gračenice. U Strušcu je Naftaplin poražen s 0:3 od Sloge iz Potoka. U Međuriću su Metalac i kutinska Lokomotiva odigrali neriješeno, 3:3. U Banovoj Jarugi je Strijelac poražen s 0:6 od Ekonomika iz Donje Vlahiničke. U Donjoj Gračenici je Moslavina s 0:1 izgubila od Mladosti iz Repušnice. U Osekovu je Dinamo sa 4:2 pobijedio Dinamo iz Jamarica. Na ljestvici vodi Mladost iz Gornje Gračenice sa 46 bodova.