RK Moslavina – RK Rudar – Rude 32:30

Rukometaši kutinske Moslavine još su jednom razveselili svoje vjerne navijače  te vrhunskom izvedbom u subotu,  potpuno zasluženo pobijedili vrlo borbeni sastav RK Rudar-Rude.

Od prve su minute obje ekipe igrale kvalitetan i vrlo borben susret. Od 6.minute kutinski rukometaši prelaze u vodstvo i ne ispuštaju ga do kraja susreta. Najveću prednost ostvaruju u nekoliko navrata , 5 razlike. No vrlo borbena ekipa Rudara,na čelu sa odličnim Špilerom,nije se predavala,te su se uspjeli na kratko približiti na samo gol zaostatka u 55 min. Ali domaći rukometaši kvalitetnom završnicom pokazuju da se iz Kutine ne nose bodovi tek tako. Ubacuju u višu brzinu i mirno privode susret kraju.

Velike pohvale idu cijeloj ekipi i stručnom stožeru,kao i kutinskoj publici i „Gerili“ koji su svojim navijanjem dizali ekipu kada je bilo najpotrebnije.

U domaćim redovima vrijedi svakako istaknuti golmana Mudrinjaka,koji je imao 15 obrana, uz                    2 obranjena sedmeraca i jedan postignuti pogodak, Kligla sa 7 postignutih golova, Vozab je zabio 6 , Lukes 5 , Vučelić,Crnojević i Mihaljević po 4 i Mrkalj 1 pogodak.

Ovom , šestom pobjedom u nizu (računajući i KUP za Zametom) , RK Moslavina  nakon 4 odigrana kola u Ligi za ostanak ,čvrsto drži sredinu tablice i sve je bliže potvrdi ostanka u PREMIJER Ligi.

Slijedeće kolo na rasporedu je 26.03. , a gostuje se u Karlovcu.