Nakon Noći s Andersenom Knjižnica i čitaonica Popovača zatvara vrata korisnicima zbog revizije

Knjižnica i čitaonica Popovača po prvi puta organizira „Noć s Andersenom“. Riječ je manifestaciji primjerenoj za djecu nižih razreda osnovnih škola, a kojih će tijekom sutrašnje večeri biti 16.

„Njihov dolazak te igra upoznavanja započet će u 18 sati, a potom slijedi i upoznavanje s Andersenom uz prigodan kviz. U nastavku večeri bit će tu i pisanje i slanje razglednica, večera, čitanje priča, gledanje crtića te spavanje. Buđenje i razgibavanje prdviđeni su za 7 sati, a potom slijedi doručak nakon kojeg će djeca bogatija za jedno novo iskustvo otići iz Knjižnice“ – ističe ravnateljica Ivana Vlašić.

Nakon ove aktivnosti knjižničarkama slijedi revizija, tako da će rad s korisnicima ponovno započeti 22.travnja.

Tijekom navedenog razdoblja Knjižnica neće raditi za korisnike i neće bit moguć povrat i posudba građe kao niti pružanje ostalih knjižničarskih i informacijskih usluga za korisnike u prostoru Knjižnice.

„Još sutra, posljednjeg dana rada s korisnicima, mogu se posuđivati knjige i zadržati ih tijekom revizije. Sva zaduženja koja ističu za vrijeme trajanja revizije bit će automatski produžena.“ – napomenula je ravnateljica te pozvala korisnike da posjete njihovu novu web stranicu na kojoj mogu pratiti najnovije vijesti, nove naslove, e-katalog programa ZaKi i još mnoštvo korisnih informacija.