Završetak sezone klizanja u Popovači

Do nedjelje 16. siječnja građani Popovače i okolice mogu klizati na klizalištu  postavljenom na Trgu II pored Doma kulture. Zbog velikog interesa klizača klizanje ne završava sa završetkom zimskih praznika školaraca, već ono traje nešto duže, a ponajviše  na zadovoljstvo djece i mladih, poručuju iz Turističke zajednice Grada Popovače.

Klizalište je otvoreno svaki dan od 09:00 do 21:00 sat,  a najam klizaljki, baš kao i korištenje klizališta, za sve je posjetitelje besplatno. Općenito, preporuka je na klizalište ponijeti kapu i rukavice i ukoliko posjedujete vlastite klizaljke, a zbog epidemiološke situacije potrebno je rezervirati termin za klizanje na broj mobitela 095/5041 605, klizati se istodobno može 25 osoba. Led se čisti od 14:00 do 15:00 sati te tada klizanje nije moguće.

Uz klizanje građani mogu uživati i u bogatoj gastronomskoj ponudi, dok će u nedjelju, 16. siječnja, posljednjeg dana manifestacije „Dani Adventske radosti i Božića“, od 15 sati za sve posjetitelje biti osigurane besplatne frituale i kuhano vino, u organizaciji Turističke zajednice Grada Popovače, a u suradnji s Udrugom kuhara Grada Popovače.