Sastanak u Ministarstvu znanosti i obrazovanja o izgradnji sportske dvorane u Velikoj Ludini

U Ministarstvu znanosti i obrazovanja prošloga je tjedna održan sastanak na temu izgradnje sportske dvorane u Velikoj Ludini.
Na sastanku s ministrom Radovanom Fuchsom i državnim tajnikom Stipe Mamićem bili su saborska zastupnica Marijana Petir, zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić, županijski pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, investicije, razvojne projekte i fondove EU Darjan Vlahov i načelnik Općine Velika Ludina Dražen Pavlović.
„Ovo je jedan u nizu sastanaka na ovu temu, a razmatrali smo način na koji će se dvorana financirati iz sredstava Nacionalnog plana oporavka. Uz ovu temu veže se i realizacija jednosmjenske nastave u osnovnoj školi Ludina. Napominjem da je Općina Velika Ludina kupila zemljište u centru, uz školu, za ovu namjenu. Potrebno je još dokupiti jednu parcelu što smo ispregovarali s vlasnikom te će se kupnja realizirati početkom ove godine kada kreću projektiranje i ostale pripreme za ovaj budući veliki projekt.“ – izjavio je po završetku sastanka načelnik Općine Velika Ludina Dražen Pavlović.