Održana Skupština Turističke zajednice Grada Popovače

Na nedavno održanoj Skupštini Turističke zajednice Grada Popovače  jednoglasno je usvojena Dopuna plana i programa za 2021. godinu kao i Program rada i financijskog plana za 2022. godinu.

Kako je ovom prilikom naglasio predsjednik Zajednice i gradonačelnik Popovače Josip Mišković, tijekom protekle je godine uslijed snažnih ograničenja javnih okupljanja zbog epidemije koronavirusa izostala većina većih tradicionalnih događanja, no ipak je uspješno održana najveća i najstarija manifestacija na ovom području, Voloderska jesen. „Unatoč okolnostima vezanima za epidemiju, uspjeli smo u organizacijskom smislu napraviti značajan iskorak te unaprijediti programski okvir kao i prostorno uređenje Voloderske jeseni što je, naravno, značilo i određene dodatne, prvotno neplanirane troškove“- istaknuo je gradonačelnik obrazlažući prijedlog rebalansa Plana i programa Turističke zajednice za 2021. godinu.

Osvrčući se na proteklu godinu, voditeljica TZ-a Ksenija Tomac Špoljarić izrazila je zadovoljstvo činjenicom da su ovih dana uspješno realizirane i brojne aktivnosti u okviru programa „Dani Adventske radosti i Božića 2021“.

Članovima Skupštine Turističke zajednice su se u ovom završnom godišnjem susretu pridružili i članovi Vijeća Turističke zajednice Grada Popovače.