U Osekovu održan Humanitarni Božićni koncert za djecu Petrinje

U Župnoj crkvi sv. Ane u Osekovu sinoć je održan Humanitarni Božićni koncert za djecu Petrinje.

Za organizaciju programa pobrinuli su se: Valentino Florijanović, HVIDRA Petrinja i Župa Osekovo, a nastupili su: Pjevačice zbora Sv. Lovro Petrinja, Goran Brebić&Loras, Zbog Antunova srca Voloder, TS Tamburaši pod maskama, FA Etno Siscia i TS Biseri.

Izvođenjem duhovnih i svjetovnih pjesama, a ponajviše onih božićnog karaktera, izvođači su svoje emocije prenijeli na sve ljude dobre volje koji su prisustvovali koncertu. I ono najvažnije, osjetili su i zadovoljstvo jer su svojim nastupom pomogli malim prijateljima iz Petrinje.

Uz brojne posjetitelje s područja Osekova, Popovače i okolnih mjesta, koncertu su nazočili gradonačelnik Popovače Josip Mišković i njegov zamjenik Lovro Miklaužić, gradski vijećnici, predsjednici i predstavnici Mjesnih odbora, gospodarstvenici, te brojni drugi.

Na njihovoj velikodušnosti za sredstva kojima će se malim Petrinjcima uljepšati ovi blagdani, ali i na pomoći pri organizaciji Gradu i gradskoj Turističkoj zajednici, zahvalio je vlč.Dražen Lauc, upravitelj Župe Osekovo.