Bogat program “Adventa u Popovači”

Turistička zajednica Grada Popovače i ove je godine pripremila bogat predblagdanski program pod nazivom „Advent u Popovači“.

Uz program paljenja svijeća koji se svake subote u 18 sati odvija na Trgu I kod središnjeg adventskog vijenca, za građane su pripremili i Božićni sajam koji će se od 20.-23. prosinca u poslijepodnevnim i večernjim satima odvijati na Trgu II kod Doma kulture.

Posebna pažnja posvećena je najmlađima te je za njim pripremljena podjela poklona povodom  blagdana svetog Nikole, u ponedjeljak 6. prosinca od 17h na Trgu II, a potom i kazališna predstava u Domu kulture u nedjelju 12. prosinca s početkom u 17h. I ove će se godine povodom Badnjaka na Trgu I peći ribice, a planira se i doček Nove godine na otvorenom.

Na radost svima i ove će godine biti otvoreno i klizalište, od ponedjeljka 13.12. sve do sredine siječnja, a upotreba će biti besplatna. U poslijepodnevnim satima prilike će biti i za uživanje u čaju, kuhanom vinu te fritulama.

U program su se uključile pojedine Župe i KUD Moslavec, koji će također pripremiti aktivnosti u svom prostoru.

„Dragi naši sugrađani, pozivamo Vas da i ove godine uživate u blagdanskim radostima i čarolijama Božića.“ – poručuje voditeljica Turističke zajednice Grada Popovače Ksenija Tomac Špoljarić.