Završna faza izgradnje supermarketa SPAR u Popovači

U završnoj je fazi izgradnja novog SPAR Supermarketa u Kutinskoj ulici u Popovači.

Novi SPAR supermarket smjestit će se na više od 1.300 m2 površine, gdje će stanovnici ovoga kraja svakodnevno moći obavljati svoju kupovinu. Na raspolaganju će imati bogat izbor prehrambenih i neprehrambenih namirnica te čak 90 parkirnih mjesta.

Radi se o investiciji vrijednoj više od 35 milijuna kuna, a prilikom otvorenja koje se očekuje krajem mjeseca zaposlit će se i lokalni djelatnici koji su krenuli s edukacijom kako bi mogli pružiti kvalitetnu uslugu svim stanovnicima ovog područja.

 „Građani Grada Popovače već dulje vrijeme izražavaju potrebu za jednim supermarketom ove veličine. Otvorenje ovog centra značajno će unaprijediti trgovačku ponudu te građani više neće biti prisiljeni odlaziti u susjedne gradove kako bi obavili veće nabavke za svoja kućanstva. Ovaj projekt predstavlja velik korak za razvoj gospodarstva i otvaranje novih radnih mjesta na ovom području.“ – rekao je prilikom nedavnog obilaska gradilišta gradonačelnik Popovače Josip Mišković.

„Otvorenjem SPAR supermarketa građanima Popovače i svih ostalih mjesta koja gravitiraju Popovači, osigurat će se SPAR ponuda po kojoj je ovaj trgovački lanac poznat jer nudi raznolikost, posebnost i bogatstvo izbora kako prehrambenih tako i neprehrambenih namirnica.“-ističu iz Uprave SPAR Hrvatska.