Unutarstranački izbori u HDZ-u: Borba za čelnu poziciju u Popovači

Središnje izborno povjerenstvo HDZ-a provodi unutarstranačke izbore u lokalnim i područnim organizacijama.

Kandidature za predsjednike i potpredsjednike u županijskim, gradskim i općinskim organizacijama podnosile su se do 2.listopada, a vezano uz našu županiju, većina ogranaka trebala bi potvrditi dosadašnje vodstvo.

Kandidat za predsjednika Županijske organizacije je Ivan Celjak, dosadašnji v.d. predsjednika, a za potpredsjednike su kandidirani: Dalibor Bišćan, Ivan Crnac, Mihael Jurić i Tomislav Kralj.

Kandidat za predsjednka Gradske organizacije HDZ-a Kutina je dosadašnji predsjednik Ivan Crnac, a za potpredsjednike: Tena Jevak Benčić, Robert Kolenc i Krešimir Lenić.

Kandidat za predsjednika Općinske organizacije HDZ-a Velika Ludina je dosadašnji predsjednik Dražen Pavlović, a za potpredsjednika također dosadašnji potpredsjednik Vjekoslav Kamenščak.

Za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Popovača birat će se između 2 kandidata, dosadašnjeg predsjednika Romana Rosavca i Hrvoja Vuića, dok su se za mjesto potpredsjednika kandidirali: Ivan Abaz, Mato Fofić, Branko Gregurek, Ivica Keser, Daniel Starčić i Danijel Sučija.

Izbori će se provesti u nedjelju 17.listopada od 8 do 19 sati.