Raspored svetih misa i blagoslova groblja na području Popovače i Velike Ludine

Povodom blagdana u Popovači će se proslaviti dvije svete mise, u 8 i 11 sati. Nakon misa je zajednička molitva kod glavnog križa na groblju te je moguć i pojedinačni blagoslov grobova.

Na Dušni dan, spomendan svih vjernih mrtvih, sveta misa je u 18:30 sati. Na ulazu u crkvu vjernici mogu nabaviti lampaše.

U Župi Ludina svete mise na blagdan Svih svetih također su u 8 i 11 sati, a u 10 sati će se na Mjesnom groblju Mala Ludina, kod centralnog križa položiti vijenac i pomoliti za sve pokojnike. Također, položiti će se vijenac i pomoliti na groblju branitelja Marijana Lovrenčića, a pojedinačnog blagoslova grobova neće biti.  Na Dušni dan, sveta misa je u 18 sati.

Što se tiče Župe Voloder, tamo su svete mise u 8:30 u Donjoj Gračenici, u 9:45 u Gornjoj Gračenici, u 11 sati u Voloderu, a potom će se na Mjesnom groblju u Voloderu održati molitva i zajednički blagoslov groblja.  Na Dušni dan sveta misa će biti u 17 sati u Gornjoj Gračenici, a u 18 sati u Voloderu.

Vezano uz Župu Osekovo, svete mise nakon kojih će uslijediti i kratki blagoslov na mjesnim grbljima biti će na blagdan Svih svetih u 9 sati u Strušcu, u 10 sati u Potoku, a u 11 sati u Osekovu. Na Dušni dan misa u Potoku će biti u 9 sati, u Strušcu u 10 sati, a u Osekovu u 11 sati.

U Župi Jelenska sveta misa na blagdan Svih svetih je u 11 sati, a potom je i zajednički blagoslov kod križa na groblju, a u Moslavačkoj Slatini misa je na Svi svete u 9h, a potom i blagoslov groblja.