Paintball klub ‘Zeleni kadar’ iz Volodera organizira „BIG GAME 2021“

Udruga “Zeleni Kadar” organizira četvrti „BIG GAME“ po redu u Voloderu, na svom terenu, 23.10.2021. u 9:00h.


BIG GAME podrazumijeva igranje paintballa s velikim brojem igrača na jednom terenu sastavljenom od brojnih prepreka, bilo prirodnih ili umjetno stvorenih. Prijašnjih godina na poligonu Zelenog Kadra u jednom trenu je znalo biti i preko 80 igrača koji su istovremeno pokušavali osigurati pobjedu svome timu.
Ove subote očekuje se preko 100 prijavljenih natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske i okolnih zemalja. U samoj igri za vrijeme događaja, ne samo da je dozvoljeno korištenje raznih pirotehničkih sredstava poput dimnih bombi, nego je i više nego poželjno.
Brojni natjecatelji imaju svoju vlastitu opremu i zaštitna odijela koja su nužna za ulazak na poligon, no ako netko ne posjeduje vlastitu, iz Udruge Zeleni Kadar poručili su da im se jave što prije.
“Ako ipak za vas nije igranje paintballa, Udruga Zelena kadar pripremila je niz popratnih aktivnosti. Za dobru energiju pobrinuti će se obitelj Čavlović koja priprema odličan gulaš na Voloderski način, dok je u blizini poligona smješteno igralište za odbojku gdje gledatelji mogu prikratiti vrijeme uz pivo ili sok. Svi znatiželjnici dobrodošli su podržati natjecatelje te vidjeti kako to zaista izgleda na pravom poligonu. Neka ovaj Big game bude najžešći Big game do sad. Svi su dobrodošli, amateri, profesionalci i ostali sportaši. Vidimo se 23. 10. 2021. u Voloderu!“ – poručuju iz voloderske Udruge Zeleni Kadar.