Najava sportskog vikenda

Ovog vikenda igraju se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine večeras, u petak, 8. listopada, u 20 sati gostuju u Našicama kod momčadi Nexe koja je s 8 bodova vodeća na tablici Paket24 Premijer rukometne lige, grupa B, dok je Moslavina sa 6 bodova na drugom mjestu.
Nogometaši kutinske Moslavine, članovi 4. hrvatske nogometne lige, Središte Zagreb, u subotu, 9. listopada, domaćini su momčadi Tigar Sveta Nedjelja. Juniori i kadeti Moslavine u nedjelju, 10. listopada, gostuju u Zagrebu kod momčadi Španskog.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se u Majuru sastaju Radnik i Voloder, na Husainu Vatrogasac i Jelengrad iz Gornje Jelenske te u Popovači Moslavac i Slavonac iz Lipovljana. U nedjelju u Sunjskoj Gredi igraju Sunjski i Sokol iz Velike Ludine.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu u Kutini gradski derbi igraju Lokomotiva i Matija Gubec, u Donjoj Vlahiničkoj se sastaju Ekonomik i Naftaplin iz Strušca, a u Donjoj Gračenici Moslavina i Strijelac iz Banove Jaruge. U nedjelju igraju u Gornjoj Gračenici Mladost i Dinamo Jamarice, u Potoku Sloga i Šartovac, u Repušnici Mladost i Metalac iz Međurića te u Ilovi Garić i Dinamo iz Osekova. Sve nogometne utakmice počinju u 16 sati.