Karlo Lončarević osvojio bicikl na 30. Biciklijadi i rolijadi DND-a

Društvo naša djeca Kutina održalo je Biciklijadu i rolijadu u povodu obilježavanja Dječjeg tjedna na novouređenom poligonu HAK-a. Ovo je 30. Biciklijada i rolijada koju društvo organizira za učenike od 1.-4. razreda osnovnih škola.

„Protekle dvije godine biciklijada i rolijada nije održana što zbog pandemije, što zbog poligona HAK-a koji se renovirao. To nam je inače najpovoljniji teren za održavanje ovakve manifestacije. Sretni smo što smo mogli okupiti djecu  koja su se u velikom broju odazvala ovom sportsko rekreativnom događaju“, rekla je predsjednica Društva naša djeca Vlatka Vidiček Dam.


Bicklijada i rolijada održana je uz potporu Grada Kutine i brojnih sponzora, te ju je na poligonu HAK-a otvorio gradonačelnik Kutine Zlatko Babić koji je tom prilikom podržao aktivnost djece i mladih usmjerene na sport i rekreaciju, kao i rad Društva naša djeca Kutina.

Djeca su se natjecala po razredima i kategorijama, a troje najuspješnijih iz svih razreda i kategorija dobili su nagrade. Glavnu nagradu, sportski bicikl od sponzora Decathlon, osvojio je Karlo Lonačerević učenik 4. razreda Osnovne škole Stjepana Kefelje.

“Uz glavnu nagradu tu su i druge nagrade među kojima i ulaznice za kino, 6 sezonskih karata za bazen za sva prva mjesta koje je osigurao Sportski centar Kutina i druge nagrade tako da zahvaljujem i gradskim ustanovama i svim sponzorima koji su se uključili u našu manifestaciju kako bi osigurali nagrade za naše učenike”, dodaje Vlatka Vidiček Dam.


Jubilarna biciklijada zaključena je zajedničkom fotografijom nagrađenih i organizatora natjecanja, članova DND-a Kutina, uz malu pomoć Biciklističkog kluba Kutina, djelatnika policije i dr. Ivane Bernat Kranjčević.
A evo i ostalih nagrađenih učenika:

  1. Razred
  2. Matej Nikolić (OŠ Zvonimira Franka)
  3. Mato Tomić (OŠ Mate Lovraka)
  4. Niko Sabolović (OŠ Zvonimira Franka)
  • Razred
  • Leo Dvorski (OŠ Stjepana Kefelje)
  • Noa Vazdar (OŠ Stjepana Kefelje)
  • David Vulić (OŠ Vladimira Vidrića)
  • Razred
  • Filip Blanuša (OŠ Mate Lovraka)
  • Fran Balaško (OŠ Vladimira Vidrića)
  • Matko Brozović (OŠ Vladimira Vidrića)

     4.Razred

          1. Karlo Lončarević (OŠ Stjepana Kefelje)

          2. Lovro Marković (OŠ Stjepana Kefelje)

          3. Leonarda Kurečić (OŠ Vladimira Vidrića)

ROLIJADA

     3.Razred

  1. Majda Poleto (OŠ Mate Lovraka)
  2. Lara Prpić (OŠ Vladimira Vidrića)
  3. Erika Turkalj (OŠ Mate Lovraka)

     4.Razred

          1. Renata Hoško (OŠ Vladimira Vidrića)

         2. Karlo Franković (OŠ Stjepana Kefelje)

          3. Nera Jakopović (OŠ Zvonimira Franka)