Digitalna multimedija

Digitalna multimedija – naziv je besplatne edukacije koju organizira Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SIMORA.

Svi zainteresirani polaznici mogu od stručnjaka naučiti sve o digitalnoj multimediji. Edukacija će se održati svakog utorka i četvrtka, od 19.10 . do 16.11., od 10 do 17 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Sisak (Capraška ulica 12).

Organizatori poručuju kako predznanje nije potrebno, a sva potrebna oprema uključujući prijenosna računala i potrebni softver osigurana je od strane SIMORA-e.

Svoje prijave, kao i sva eventualna pitanja vezano za program edukacije, možete dostavite na simora@simora.hr najkasnije do 15.10.2021. godine.

Cilj projekta Development of Cross-Border Cooperation Network of Creative Industries – CREATIVE@CBC je razvoj mreže kreativnih industrija i osnivanje kreativnih centara s ciljem promicanja novih poslovnih modela u svrhu poticanja gospodarskog razvoja. Kulturne i kreativne industrije pripadaju jednom od najbrže rastućih sektora i glavni su pokretači razvoja ekonomija razvijenih zemalja te predstavljaju i značajan izvor prihoda i zapošljavanja.