Stručni skup ravnatelja i tajnika u OŠ Zorke Sever

Osnovna škola Zorke Sever Popovača prošloga je tjedna bila domaćin stručnog skupa za ravnatelje i tajnike u organizaciji Hrvatske zajednice osnovnih škola.

„Riječ je o skupu odnosno savjetovanju održanom u cilju izlaganja aktualnih problematika sustava osnovnog školstva odnosno razmjene iskustava ravnatelja i tajnika iz šire regije. Susretu je nazočila i pravna savjetnica Hrvatske zajednice osnovnih škola od koje smo imali priliku izravno dobiti stručne odgovore na pitanja s kojima se danas u radu susrećemo“- naglasila je ravnateljica OŠ Zorke Sever Zvjezdana Martinec.

Dobrodošlicu u Grad Popovaču okupljenim sudionicima skupa izrazio je gradonačelnik Josip Mišković pohvalivši posebno njihov uspješan angažman u novim izazovima s kojima se obrazovni sustav susreo u kontekstu epidemije.

Uvertiru u ovaj susret svojim su zapaženim nastupima oplemenili članovi dječje skupine KUD-a Moslavec iz Volodera uz tamburaše članove ovog Društva, kao i školskog zbora Zorkine zvjezdice pod vodstvom učiteljice glazbene kulture Anite Novaković.