Ženska ekipa NK Dinamo Osekovo uspješno nastupila na završnici mininogometnog prvenstva Hrvatske

Članice NK Dinamo Osekovo uspješno su sudjelovale na završnici mininogometnog prvenstva Hrvatske koja je proteklog vikenda održana u Svetoj Nedelji.

U velikoj konkurenciji ženskih ekipa ŽNK Dinamo izborio je odlično četvrto mjesto. „U utrci za 3. mjesto nažalost djevojke su izgubile u okviru izvedbe penala. Riječ je inače o turniru na kojem su sudjelovale najbolje seniorske ekipe, a naše pionirke su se snažno borile sa puno starijim i iskusnijim protivnicama, tako da izboreno 4. mjesto predstavlja zaista odličan rezultat“- ističe tajnik Kluba Mijo Goloboš te napominje da su za ŽNK Dinamo nastupile igračice iz Osekova te Donje i Gornje Gračenice. Trener ženske ekipe je Samir Cerovac, a nastupile su nogometašice u sljedećem sastavu: Ana Kunštek, Jelena Sučić, Lana Pavlović, Jana Vuksan, Marijana Filipović, Lorena Turas, Mihaela Malekinušić, Sara Kolić i Nikolina Marki.

Iz NK Dinamo Osekovo ovim putem uputili su zahvalu Gradu Popovači i gradskoj Turističkoj zajednici na osiguranoj financijskoj podršci uz koju je realiziran nastup uspješnih nogometašica.