Učenice OŠ Zorke Sever plasirale su se na državnu završnicu Coca-Cola Cupa u nogometu

Učenice Osnovne škole Zorke Sever plasirale su se na državnu završnicu Coca-Cola Cupa u nogometu za djevojke 2006. godište i mlađe. Naime, one su drugoplasirane na natjecanju koje je održano od 20. do 22. srpnja 2021. godine.

“Bez obzira na nove okolnosti i nemogućnost zajedničkog treniranja, naše su nogometašice uvijek spremne na suradnju, promjene, prilagodbu i najsretnije su kada mogu izaći na teren i natjecati se. U današnje vrijeme nogomet zasigurno dobiva na sve većoj popularnosti među djevojkama i možemo zaključiti kako ženski nogomet u Hrvatskoj ide prema naprijed.

Naše su djevojke na utakmicama pokazale da su vrlo čvrste, jake i nadasve uporne. Izgubile su utakmicu protiv ekipe Lideri, koja je na kraju i osvojila ovo natjecanje. Zahvaljujemo organizatorima Sportskih igara na organizaciji natjecanja i gostoprimstvu. Isto tako, zahvaljujemo Gradu Popovača na službenim majicama Grada i organiziranom prijevozu. Čestitamo sudionicama ovog natjecanja te treneru Nikoli Bartuliću!“ – poručuju iz OŠ Zorke Sever uz zahvalu ravnateljici i učiteljicama Marini Međimurec Čupić i Ani Zrinščak koje su pružale veliku podršku navijajući s tribina.