ŠNK Moslavac krenuo s pripremom za novu sezonu

ŠNK Moslavac Popovača, kako je na nedavno održanoj izvanrednoj izbornoj skupštini najavilo novo vodstvo kluba, započelo je s podzuimanjem hitnih radnji kako bi se seniorska ekipa osnažila i kvalitetno pripremila za novu sezonu.

Sukladno tome seniori imaju novog trenera te nekoliko novih igrača, a klub su napustili: Marin Turina, Matej Juratovac, Matej Bartolić, Ivan Keser i Goran Golubić.

Novi trener je Mario Moštak koji će nakon odličnih rezultata s juniorima NK „Naftaša“ iz Ivanića preuzeti kormilo prve ekipe iz Popovače kojoj su se priključili i vratari Zlatko Šepović i Denis Gospočić, Mihael Stjepanović i Dominik Gluhak, koje klub ističe kao polivalentne igrače, obrambeni igrač Karlo Jerković, napadači Karlo Ovčariček i Matko Bistrički te igrači veznog reda Pavao Milas i Dinko Slovic.

„Hvala svima na čestitkama i lijepim željama. Odgovornost je velika! Ne mogu da se ne prisjetim svojeg velikog prijatelja Marija Gospočića Baje, s kojim sam želio pozicionirati Moslavac tamo gdje mu je mjesto……Nismo stigli! Sada sigurno hoćemo! Pozivam i sve prijatelje nogometa u Popovači da nas poprate, učlane se u klub, nabave tipizirani dres s obilježjima Grada, dovedu djecu u našu Školu nogometa. Budite ponosni članovi kluba u godini kada kreću aktivnosti da nogometaši u Popovači konačno dobe svoj Dom – klupske prostore! Stari/novi gradonačelnik i Gradska uprava nagovijestili su njegovu gradnju. Pratite nas, bit ćemo ponos Grada!“- poručio je novi trener seniora Mario Moštak. Pred njim je kako ističu, „rudarski posao“, nakon prozivke igrača i prvog treninga slijedi i prva utakmica zakazana ovog vikenda na turniru u Donjoj Vlahiničkoj ovog vikenda.