Oslikavanjem šalica započela “Sunčana strana grada”

Dječjom likovnom radionicom započela je „Sunčana strana grada“, bogat ljetni program kojeg tijekom srpnja i kolovoza organizira Turistička zajednica Grada Popovače na Trgu II pored Doma kulture. Uz pomoć voditeljice, umjetnice Marije Pukec Žigić i roditelja, 30-ak je mališana svoju likovnu kreativnost iskazalo oslikavajući šalice.

Voditeljica radionice Marija Pukec Žigić pohvalila je malene umjetnike i zahvalila je Gradu i Turističkoj zajednici na prilici za kreativno izražavanje.

Prvoj aktivnosti Sunčane strane grada nazočio je i zamjenik gradonačelnika Lovro Miklaužić.

Zadovoljno pokazujući svoje radove veselo su najavili dolazak na slijedeću radionicu koja će biti u petak u 18 sati kada će se baviti modeliranjem plastelinom. Uz to, nakon radionice održat će se i cirkus show uz ulične zabavljače.

Sunčana strana Grada ove će godine djeci ponuditi kreativne i sportske radionice, plesne zabave, projekcije crtanih filmova i kazališne predstave. Također, ljeto u Popovači učinit  će zabavnijim i za odrasle sugrađane. Za njih su pripremljeni glazbeni koncerti, ljetno kino te izložbe, ističe Ksenija Tomac Špoljarić, voditeljica popovačke Turističke zajednice.