Održan drugi dan Ljetne razbibrige

Jučer, 1. srpnja održan je drugi dan Ljetne razbibrige u parku kestenova koji je bio ispunjen raznovrsnim programom radionica koji je okupio veliki broj djece i roditelja.

Radionice su održavali Modelarski centar Kutina, Umjetničko dramski studio udruge Rondo, Udruga OSI, DND Kutina, DVD Banova Jaruga i Kick boxing klub Kutina.

Modelarski centar Kutina organizirao je natjecanje s modelima aviona u letu u dalj te vožnju s drvenim automodelima. Prva tri mjesta dobila su simboličnu nagradu.

Umjetničko dramski studio udruge Rondo održali su igre dramske improvizacije.

Udruga OSI održala je radionicu Vesele ribice u kojoj su djeca učila tehniku izrade ribica od papira, a DND je održalo  radionicu Ljetni brodovi unutar koje su djeca sudjelovala u izradi papirnatih brodića.

DVD Banova Jaruga u svojoj su radionici raznim pokaznim vježbama održali radionicu pod nazivom „Kako je biti vatrogasac?“, a Kick boxing klub Kutina u radionici Kick boxing za djecu pokazao je svoje borilačke vještine tijekom kojih su uveli djecu u njihov trening i zabavili ih raznim prikazima vježbi i pokreta.

Iduća Ljetna razbibriga održat će se u utorak, 6. srpnja u vremenu od 18:30  do 20:30 sati te svakog idućeg utorka i četvrtka u srpnju u parku kestenova u vremenu od 18:30  do 20:30 sati..

Na radionicama 6. srpnja održat će se i humanitarna akcija za Udrugu Faun koja će također sudjelovati sa svojim četveronožnim prijateljima, predstaviti rad Udruge i upoznati djecu sa svojim ljubimcima. Mole se djeca i roditelji da na radionice 6. srpnja ponesu paketić ili konzervu hrane za naše ljubimce. Oni će vam biti neizmjerno zahvalni.

Izvor: kutina.hr