U Gornjoj Gračenici održan nogometni turnir mladeži

U organizaciji ŠNK Mladost Gornja Gračenica proteklog je vikenda održan turnir mladeži za limače i pionire.

Predsjednik kluba Manuel Hanžek istaknuo je kako je u svakoj kategoriji sudjelovalo 6 ekipa. „Uz domaćine sudionici turnira bili su NK Vatrogasac Husain, NK Šartovac, ŠNK Mladost Repušnica, NK Voloder i ŠNK Moslavac Popovača, a u prosjeku, ekipe su imale 17 igrača. U kategoriji pionira pobjednik turnira je NK Voloder, drugo mjesto osvojio je NK Šartovac, a treće ŠNK Moslavac, dok je u kategoriji limača najuspješniji bio ŠNK Moslavac, drugi ŠNK Mladost Gornja Gračenica, a treći NK Voloder.

Pehare i medalje najboljima dodijelio je Lovro Miklaužić, zamjenik gradonačelnika Grada Popovače.

„Cilj ovog natjecanja je da što više djece uključimo u sportske aktivnosti, da imamo što više sportskih sadržaja tijekom ovih ljetnih mjeseci ali i da se održi kompetitivni duh. Drago nam je kad vidimo da se okupio ovako veliki broj djece koja se srčano bore za prvo mjesto, jer ipak njima je to dosta važno. Ovo je sve uvertira u Ljeto u Popovači koje će ponuditi bogat sportski sadržaj, kako nogometnih, tako i drugih sportskih aktivnosti.“ -istaknuo je zamjenik gradonačelnika čestitavši najboljima.

Turnir mladeži u Gornjoj Gračenici po prvi je puta organiziran za dva uzrasta, a u godinama koje slijede organizatori se nadaju prilici za pozivanje većeg broja sudionika, ali i održavanju turnira kroz 2 vikenda.