Sportski rezultati

Na blagdan Tijelova igrale su se prvenstvene utakmice u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Donjoj Stubici i s momčadi Stubice odigrali neriješeno, 1:1. Sa osvojena 43 boda Moslavina je na 8. mjesto tablice 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Prvenstvo se nastavlja u nedjelju, 6. lipnja, Moslavina na gradskom stadionu u Kutini dočekuje momčad Straže iz Huma na Sutli. Juniori i kadeti Moslavine igraju u subotu, 5. lipnja, protiv momčadi Mladosti iz Petrinje.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Dinamo iz Osekova je gostovao u Lekeniku i izgubio od istoimene momčadi s visokih 16:1. Voloder je pobijedio Topusko sa 2:1. Moslavac je u Popovači izgubio od Vatrogasca iz Husaina sa 1:4. U Velikoj Ludini Sokol je poražen od momčadi TŠK iz Topolovca sa 3:5. Na tablici vodi Libertas iz Novske sa 66 bodova. Prvenstvo se nastavlja 12. i 13. lipnja.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Naftaplin je u Strušcu bio bolji od Strijelca iz Banove Jaruge sa 2:1. U Gornjoj Gračenici Mladost je poražena od kutinske Lokomotive sa 1:4. U Jamaricama je Dinamo izgubio od Metalca iz Međurića sa 1:3. U Donjoj Gračenici je Moslavina pobijedila sa 1:0 momčad Garića iz Ilove. U Gornjoj Jelenskoj je Jelengrad porazio Matiju Gupca iz Kutine sa 3:1. U Donjoj Vlahiničkoj je Ekonomik sa 1:4 izgubio od Šartovca. Na tablici vodi Jelengrad iz Gornje Jelenske koji je već osigurao prvo mjesto i plasman u Prvu županijsku ligu.

          Iduće prvenstveno kolo igra se u nedjelju, 6. lipnja. Sastaju se Matija Gubec i Moslavina, Lokomotiva i Strijelac, Sloga i Ekonomik, Šartovac i Jelengrad, Garić i Dinamo, Metalac i Mladost.