Započeli upisi u Dječji vrtić Ludina

Nekoliko dana prije samog raspisivanja Lokalnih izbora, elektronskim putem održana je 39.sjednica Općinskog vijeća Općine Velika Ludina. Uz usvajanje zapisnika s prošle sjednice vijećnici su usvojili i Izvješće o radu načelnika u vremenskom razdoblju od prošle sjednice do ove, te su donijeli Odluku o davanju suglasnosti Dječjem vrtiću Ludina na Odluku o upisu djece za novu pedagošku godinu.

Kako ističe ravnateljica vrtića Tajana Lidmila, u osnovnu školu odlazi 14 mališana te u novu pedagošku godinu mogu upisati ukupno 20-ero djece. Prijavnice za upis i popis potrebne dokumentacije objavljen je na internetskoj stranici vrtića.                     

Djeca se upisuju u cjelodnevni (desetosatni) program, poludnevni program (igra + ručak) te program predškole. Zahtjevi za upis djece u Dječji vrtić Ludina sa svom potrebnom dokumentacijom zaprimaju se do 10.svibnja isključivo putem emaila dvovl.vrtic@gmail.com, Hrvatske pošte ili predajom u Općinu Velika Ludina na urudžbeni šalter. Rezultati upisa bit će objavljeni na oglasnoj ploči i internetskoj stranici Vrtića 20.svibnja.