Čestitka gradonačelnika u povodu 1. svibnja i 26. obljetnice VRO „Bljesak“

Gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić je u povodu Međunarodnog praznika rada i 26. obljetnice VRO „Bljesak“ uputio je građanima čestitku:

Drage Kutinčanke i Kutinčani, u 2021. godini nastavljamo ustrajno i strpljivo, poštivajući mjere prevencije korona virusa te stoga i Međunarodni praznik rada obilježavamo u skladu s navedenim.  Gospodarstvo je osnova za napredak našeg grada te su suradnja, povjerenje, međusobno uvažavanje i rad naši najjači potencijali kako bismo zadržali mlade i svima koji žele raditi pružili jednake mogućnosti za zapošljavanjem i osiguravanjem bolje budućnosti.

1. svibnja obilježavamo i 26. godišnjicu vojno-redarstvene operacije „Bljesak“ kada su u rano jutro 1995. godine uspješnom vojnom operacijom naši branitelji oslobodili područje zapadne Slavonije te se s ponosom i tugom sjećamo svih onih koji su dali život za sve nas i za našu Domovinu na čemu smo im vječno zahvalni.

U ime Grada Kutine i u svoje osobno ime čestitam Vam 1. svibnja, Međunarodni praznik rada i 26. obljetnicu vojno-redarstvene operacije „Bljesak“.