Ribafish posjetio Popovaču

Proteklog je vikenda na području Popovače boravio poznati bloger Domagoj Jakopović Ribafish, a o svojem je posjetu ovom gradu objavio i prigodnu objavu pod nazivom „Deset razloga zbog kojih ćete se zaljubiti u biser Moslavine“.

„Ne znate gdje biste na šetnju i lagano planinarenje, pa jahanje i nakon toga na sjajnu domaću kuhinju, u lokalne vinarije s bogatom ponudom autohtonih sorti i na kraju u noćenje u vili s bazenom? Popovača ima sve to i još puno više na samo 45 minuta vožnje od metropole!“ – stoji u objavi na njegovom instagram profilu.

Priznao je kako je većina njegovih prijatelja i poznanika za ovaj gradić čula samo po ustanovi u staroj zgradi iz doba Erdödyja, no, nakon boravka u Popovači, o njoj razmišlja na sasvim drugačiji način, kao turističkoj destinaciji. „Zahvaljujući sjajnoj i neumornoj Sanji iz Trill Agencije koja je sve pokrenula i Kseniji iz TZ Grada Popovače koja nas je poput omiljene razrednice vodila posvuda okolo, proveli smo prekrasna dva dana u srcu Moslavine i prekasno shvatili da nam je to bilo – premalo. Svejedno, temelji su postavljeni, ovo je tek početak jednog divnog prijateljstva!“ – zaključio je Ribafish dodajući kako ih je o ljepotama i aktivnostima ovoga kraja upoznao gradonačelnik Josip Mišković.

Na njegovom instragramu prilike imate vidjeti fotografije s lokacija koje je posjetio, a riječ je o Trijemu u centru Popovače, Kući za odmor Belajec, Vinariji i restoranu August, Jahačem Centru Moslavine Petters, Vinariji Trdenić, Seoskom turizmu Bistrički, Parku prirode Lonjsko polje, Vinariji Miklaužić te Seoskom turizmu Anica Sambolek. Kao „točku na i“ Ribafish je istaknuo ljude – pristojne, nasmijane, uljudne.

Na kraju je poručio kako je tužan što zbog covida nema hrpe događanja, ali i sretan zbog otkrivenih novih mjesta i ljudi, koje će ponovno posjetiti uskoro.

Fotografije: Domagoj Jakopović Ribafish