Proljetne pripreme nogometnog terena u Gornjoj Gračenici

Gradonačelnik Popovače Josip Mišković obišao je nogometno igralište u Gornjoj Gračenici gdje se obavljaju proljetne pripreme nogometnih terena.

„Grad je financijski sudjelovao u uređenju okoliša oko navedenog nogometnog igrališta, odnosno malčiranju i izmuljivanju odvodnih kanala. Vodstvo kluba zajedno s roditeljima priprema pomoćno igralište radi potreba treniranja igrača kojih je u klubu sve više, pogotovo mlađih uzrasta- njih 60-ak, a ponajviše kako bi se glavno nogometno igralište rasteretilo. Obzirom da se treninzi odvijaju u predvečernjim i večernjim satima pomoćnom igralištu potrebno je osvjetljenje koje će osigurati Grad“ – poručio je gradonačelnik Mišković.

Klub je uz spomenute radove uredio i koridor oko službenih prostorija kluba, te stepenište za vanjski ulaz, kao i zaštitnu ogradu na tribinama. „Planira se i zamjena stare, dotrajale ograde oko glavnog igrališta ponajviše zbog sigurnosti svih igrača, posebice djece, a i krenuli smo u izgradnju spremišta za opremu koju do sad nismo mogli adekvatno skladištiti. Također, probat ćemo i izvršiti izmjenu trave na glavnom igralištu“ – objasnili su iz vodstva kluba.