KUD “Repušnica” održao redovnu godišnju Skupštinu

KUD „Repušnica“ je u subotu 06. ožujka 2021. održao svoju redovnu Skupštinu. Skupština je počela minutom šutnje za Dragutina Pasarića i sve ostale preminule članove društva.

„Nagrada Sisačko – moslavačke županije za doprinos ugledu i promidžbi Sisačko – moslavačke županije, Godišnja nagrada Grada Kutine i virtualna proslava 90 godina postojanja društva su rezime rada društva u 2020. godini. Tamburaški sastav društva sudjelovao je na 2. Županijskom pleteru jer su 2019. osvojili zlatnu plaketu na 26. susretu hrvatskih tamburaških orkestara i sastava, a fašnička skupina 2u1 EKO folklorašice imala je zapažen nastup na Đakovačkim bušarima i Samoborskom fašniku.“ – istaknulo je vodstvo društva dodavši kako je plan za 2021. godinu održati društvo aktivnim.

Skupštini su nazočili i Medita Hajdinac iz Zaklade Sandra Stojić te Dražen Kinderman, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora. Oni su društvu zahvalili na dosadašnjoj suradnji i provođenju brojnih aktivnosti, zaželjevši im uspješan nastavak i u ovoj godini.