Produljen rok za prijavu šteta od potresa za poljoprivredenike – do 10. ožujka

Državno povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda na zamolbu općinskih/gradskih i županijskih povjerenstva, produljilo je rok za unos prve procjene štete uzrokovane potresom, pa se shodno tome produljuje i rok za podnošenje prijave štete od potresa za poljoprivrednike na području Grada Kutine do 10. ožujka 2021. godine.

Pozivaju se poljoprivrednici – obiteljska poljoprivredna gospodarstva, samoopskrbna poljoprivredna gospodarstva, obrti, trgovačka društva i zadruge registrirane za obavljanje poljoprivredne djelatnosti s područja Grada Kutine koji su pretrpjeli štetu od potresa na poljoprivrednim zemljištima, poljoprivrednim gospodarskim zgradama, poljoprivrednim gospodarskim strojevima, mehanizaciji i opremi te biljnoj i stočarskoj proizvodnji, da istu prijave ispunjavanjem obrasca za prijavu štete iz priloga ovog poziva.

Prijave se mogu predati na adresi Trg kralja Tomislava 12/1, 44320 Kutina od 7,00 do 15,00 h, soba 211 (potkrovlje) ili poslati na e-mail adresu: straga@kutina.hr do 10. ožujka 2021. godine.

Za sve ostale informacije obratite se na kontakt telefon 044/692 028.