Prodaja stanova u centru Velike Ludine

U centru Velike Ludine na adresi ulica Sv. Mihaela 37, iznad prostora Općine Velika Ludina postoje četiri useljiva stana koji će se uskoro moći kupiti, rekao je načelnik Dražen Pavlović. Naime, stanovi su izgrađeni kada i cijela zgrada, 2014. godine, te su tada dobili i Uporabnu dozvolu.

Kako je pojasnio načelnik, nisu prodani zbog imovinsko-pravnih razloga ali uskoro će biti proveden postupak prodaje koji će provoditi Sud u Kutini preko FINA-e.

Svaki stan predstavlja uredno etažno vlasništvo te su stanovi slijedećih dimenzija:

1. stan u potkrovlju, površine 55,70 m², dvosobni, s jednim pripadajućim parkirališnim mjestom,

2. stan u potkrovlju, površine 86,45 m², trosobni, s jednim pripadajućim parkirališnim mjestom,

3. stan u potkrovlju, površine 52,33 m², dvosobni, s jednim pripadajućim parkirališnim mjestom,

4. stan u potkrovlju, površine 60,14 m², dvosobni, s jednim pripadajućim parkirališnim mjestom.

U stanovima je potrebno polakirati postojeći parket, postaviti radijatore i bojler (instalacija za grijanje je postavljena), sva keramika je postavljena, djelomično i sanitarije, svi zidovi i stropovi su obojani.

Prema našim saznanjima cijene stanova će biti cca između 500,00 i 600,00 € /1m².

„Pozivamo sve zainteresirane stanovnike Općine Velika Ludina i šire ukoliko su zainteresirani da dođu u Općinu Velika Ludina, te će im biti omogućeno da pregledaju stanove. Također, djelatnici Općine Velika Ludina mogu vam dati još dodatne informacije. Očekivana prodaja je u prvoj polovici ove godine.“ – poručio je načelnik Dražen Pavlović.