Poziv građanima s područja pogođenih potresom koji borave u Gradu Popovači da se jave radi evidencije i preuzimanja pomoći

Pomoć namijenjena građanima potresom pogođenih područja koji trenutno borave na području grada Popovače i dalje se nastavlja prikupljati i dijeliti u Domu kulture Popovača svakim radnim danom od 10 do 18 sati i vikendom od 10 do 16 sati. Sutra, na blagdan Sveta tri kralja, prostor će biti zatvoren.

Hrvatski Crveni križ moli sve koji su napustili svoje potresom pogođene domove da se jave društvima Crvenog križa najbližima mjestu njihova trenutnog smještaja zbog pružanja humanitarne pomoći. Obzirom da na prostoru Grada Popovače Gradsko društvo Crvenog križa Kutina nema vlastiti prostor djelovanja, građani potresom pogođenih područja koji se trenutno nalaze na području Grada Popovače mogu se radi evidencije i preuzimanja pomoći javiti u Dom kulture Popovača u gore navedeno vrijeme, ili u zgradu gradske uprave (Trg grofova Erdodyja 5) radnim danom u vremenu od 07 do 15 sati.