Pomoć za stradale u potresu – u Kutini na više lokacija

Na kutinskom području svoje trenutno prebivalište našlo je pedesetak obitelji s područja Banovine.  Dobar dio njih smješten je na području Banove Jaruge gdje su im kuće ustupili, među ostalima i neki od dobrih ljudi koji žive i rade u Njemačkoj. Za sve njih u Kutini na tri lokacije dostupna je pomoć. U društvenom domu u Radićevoj ulici organizirana je pomoć u odjeći i obući po koju mogu doći s osobnim dokumentima.
  Pomoć u hrani, higijenskim potrepštinama i potrepštinama za djecu poput hrane, pelena i dječje hrane, te higijenskih potrepština obitelji s potresom pogođenih područja mogu dobiti na lokaciji Metanska 11 na mjestu bivše glinare.
Ono što će u narednom razdoblju trebati je roba koja se troši, a to su hrana, trajne konzerve, pelene, voda, higijenske potrepštine. I dalje se sve to prikuplja u Poduzetničkom inkubatoru u Kutini u ul. Hrvatskih branitelja 2. Za sve informacije možete se obratiti koordinatorici Teni Jevak Benčić na broj telefona: 099 399 9511 i pomoć im se može dovesti na mjesto njihovog privremenog prebivališta.