Na području PP Kutina prošloga tjedna zabilježeno 14 kaznenih djela

U razdoblju od 11. do 17. siječnja 2021. godine na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su i obrađena 52 kaznena djela, od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji. Najviše, 21 kazneno djelo, počinjeno je na području Siska, a 14 ih je počinjeno na području Kutine. U navedenom razdoblju zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira i to po jedno na području Siska, Petrinje i Dvora za koja su prijavljena tri počinitelja.

Na prometnicama su se dogodile 34 prometne nesreće i to najviše, devet, na području Siska, a osam na području Kutine. Od ukupnog broja evidentiranih nesreća, u četiri prometne nesreće ozlijeđene su osobe. Od toga su dvije osobe (od kojih jedan pješak) zadobile teške tjelesne ozljede i tri osobe lakše, dok je u 30 nesreća nastala samo materijalna šteta.

Proteklog tjedna zabilježena su i tri slučaja krijumčarenja preko državne granice u kojima su sudjelovale tri osobe. Oni su pokušali prokrijumčariti 22 kutije cigareta, 500 grama duhana, prehrambene proizvode i alkoholna pića.