Udruga OSI Kutina uz Dan osoba s invaliditetom obišla svoje nepokretne i teško bolesne članove

Udruga „OSI“ Kutina obilježila je 3. prosinca – Međunarodni dan osoba s invaliditetom svojim već tradicionalnim obilaskom svojih nepokretnih i teško pokretnih članova.
Tomislav, Mladen, Beta i Vesna iz Udruge OSI Kutini nosili su pakete u kojima su bili namirnice i slatkiši zajedno s kalendarima i čestitkom za njihov dan. Darovi su im donosili pred kućni prag uz prijašnju najavu telefonom.
Ranijih godina posjeti uz Dan osoba s invaliditetom bili su i prilika za kratko druženje, ali ove godine zbog epidemije to nije bilo moguće, jer najvažnije je zaštiti zdravlje članova Udruge OSI.
Svim članovima Udruge OSI ovih su dana poštom poslani kalendari i čestitke. „Posjeti nisu mogući, ali ovo je način da svim članovima pokažemo da mislimo na njih i da im poručimo da nam nedostaju.“, kažu u Udruzi.
Iz Udruge OSI Kutina zahvaljuju donatorima: Gradu Kutini, Gradu Popovača, Općini Lipovljani i našoj Udruzi na doniranim sredstvima koja su omogućila darivanje članova Udruge i tako ih razveseliti pred nadolazeće blagdane.