Sportski rezultati

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša i rukometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Rukometna utakmica između kutinske Moslavine i Čakovca, u sklopu Prve hrvatske rukometne lige Sjever, odgođena je zbog epidemiološke situacije u Međimurju.

          Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Humu na Sutli i s domaćom Stražom odigrali neriješeno, 0:0. Moslavina je trenutno sa 21 bodom na 8. mjestu Četvrte nogometne lige Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine bili su domaćini na Gradskom stadionu u Kutini momčadi Frankopana iz Galdova. Juniori su pobijedili sa 2:0, a kadeti sa 5:2. U srijedu, 18. studenoga, juniori i kadeti Moslavine igraju u Kutini zaostalu utakmicu protiv Sutle iz Laduča.

          U prvoj županijskoj nogometnoj ligi Sokol je u Velikoj Ludini pobijedio Frankopana iz Galdova sa 5:2, Moslavac je u Popovači poražen od Topuskog sa 0:4, Voloder je porazio Vatrogasca iz Husaina sa 3:1. Na tablici vodi Topusko sa 30 bodova.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Matija Gubec je u Kutini izgubio od Jelengrada iz Gornje Jelenske sa 3:6. U Banovoj Jarugi su Strijelac i Naftaplin iz Strušca igrali neriješeno, 3:3. Lokomotiva je u Kutini porazila Mladost iz Gornje Gračenice sa 5:2. U Međuriću su Metalac i Dinamo iz Jamarica odigrali neriješeno, 2:2. Garić je u Ilovi porazio Moslavinu iz Donje Gračenice sa 8:2, istim je rezultatom Šartovac bio bolji od Ekonomika iz Donje Vlahničke. Na tablici vodi Jelengrad sa 24 boda.