Počele pripreme za montažu klizališta

Klizališta u Kutini bit će i ove godine, poručuju iz Grada Kutine. U sklopu priprema za montažu klizališta trg dr. Franje Tuđmana su obišli pročelnik Ureda gradonačelnika Robert Kolenc i direktor Komunalnih servisa Kutina Krešimir Lenić.


   „Svjesni smo koliko naše klizalište znači sugrađanima te kako je potrebno unijeti duh blagdana, naročito u 2020. godinu. Pripreme za klizalište su u tijeku te će ono biti u skladu sa svim epidemiološkim mjerama. Ovisno o epidemiološkoj situaciji u danom trenutku bit će odlučeno kada, odnosno hoće li klizalište biti otvoreno. Spremni smo osigurati sva potrebna sredstva te covid redare radi prevencije korona virusa, ako tako bude propisano“, rekao je pročelnik Robert Kolenc.


 Direktor Komunalnih servisa Krešimir Lenić  istaknuo je kako mu je drago što se nije unaprijed odustalo od klizališta već se ulaže dodatan napor kako bi se i ove godine sugrađanima omogućilo klizalište na gradskom trgu. „Nadam se kako ćemo i ove godine uz samo klizalište moći omogućiti sadržaje poput škole klizanja i škole hokeja te se nadam kako će građani uživati u klizanju ali i pridržavati se svih propisanih mjera.(www.kutina.hr)